Doofvriendelijk Kickboksen

Volwassenen (16+)

Doofvriendelijk Kickboksen voor senioren
16 jaar en ouder

In een gezellige, sportieve sfeer wordt naast hard getraind ook hard gelachen. Wekelijks is het een fijn moment van ontmoeting, een beetje bijkletsen en dan lekker samen knallen.

Elke training starten we met een warming up, dan oefenen we een aantal technieken en combinaties van technieken. Vervolgens is het tijd voor de cardio: we passen de basistechnieken dan zo toe dat je hartslag even goed omhoog gaat. We ronden af met buikspieren en core-oefeningen, want bij het kickboksen is een stevige core heel belangrijk. Dat is trouwens niet alleen op de mat fijn: je merkt dat je steviger staat, beter rechtop kunt blijven zitten en je houding verbetert.

En ja: van deze training word je moe en krijg je misschien spierpijn in het begin. Maar geloof ons, van op de bank blijven zitten word je -zeker na een lange dag werken- nog veel vermoeider. Tijdens de training heb je je lichaam de aandacht gegeven die het verdient, heb je je hoofd leeg gemaakt en heb je gezellig contact gehad met allemaal leuke mensen! Dat geeft juist energie!

Ben je benieuwd of kickboksen ook bij jou past? Wil je ook een keertje proberen hoe het voelt om te leren stoten en trappen? Ben je op zoek naar een training waarin je je hele lichaam gebruikt? Heb je zin om in een supergezellige groep te sporten? Je bent van harte welkom om een keertje mee te draaien!

Wil je meer weten over Doofvriendelijk Kickboksen?
Neem contact op