Groepslessen

Welke lessen zijn er?

Sporten in groepslessen is geweldig en brengt veel voordelen met zich mee.Als je zin hebt om lekker fanatiek te trainen is er altijd wel een maatje te vinden die hier ook zin in heeft.  En als je een oefening lastig vindt zal niet alleen de trainer maar ook andere sporters op de mat je helpen.

Je kunt lachen, elkaar aanmoedigen en elkaar helpen om door moeilijke momenten heen te komen. Het geeft een gevoel van verbondenheid om met de hele groep een training te volgen. .

Bij Happy Body Movement maak je deel uit van een gemeenschap. We vinden het belangrijk dat we elkaar kennen. Dat je wordt gezien tijdens de lessen (en wordt gemist als je er een keertje niet bij kunt zijn). De steun en aanmoediging van anderen kunnen je nét dat extra duwtje geven om je grenzen te verleggen. 

In al onze groepslessen heerst een gezellige en motiverende sfeer, ongeacht voor welke training je kiest. 

Onze groepslessen zijn gevarieerd en uitdagend. Geen enkele training is gelijk. Natuurlijk komen bepaalde oefeningen terug, maar we combineren ze steeds op een andere manier. Bovendien zul je vaak met nieuwe oefeningen kennismaken. Zo wordt het nooit saai.

Wij garanderen je dat je fitheid en vaardigheden door het volgen van onze trainingen zullen verbeteren.

Prijzen en inschrijven

Wil je meer weten over groepslessen?
Neem contact op