Planning 2024

Datum: 17-4-2024

Hieronder een overzicht van de aankomende activiteiten voor het jaar 2024. Zet het alvast in je agenda en mis niks. Je ontvangt hiervan ook nog een uitnodiging, alle details zijn te vinden in Spond!
 

20 april: Film avond/middag, Karate Kid deel 2.

26 april t/m 5 mei: Meivakantie, er zijn dan geen trainingen/activiteiten tenzij anders vermeld.

27 april: Aanrader van ons voor jou: Glory 91, Semeleer vs Kwasi.

18 mei: Glory 92, Donovan vs Bokeme. Bij genoeg animo gaan we deze samen kijken. 

25 mei: Workshop Kizomba. Op deze dag zal "dansen!" iets anders betekenen. Je bent welkom om een danspartner mee te nemen. We sluiten af met een drankje en/of dansje.

2 juni: Poulesparren is voor iedereen, maar in het bijzonder voor jongeren die op een toegankelijke manier hun kickboksvaardigheden willen testen. Als je benieuwd bent hoe het is om aan een wedstrijd deel te nemen, biedt dit een uitgelezen kans om ervaring op te doen! Er zijn al meerdere ervaren deelnemers, dus voel je vrij om al je vragen te stellen!

16 juni: Workshop hardlopen voor beginners. De 4-mijl komt er weer aan. Om je te helpen en zo goed mogelijk voor te bereiden, hebben we hulp ingeschakeld. Reken op tips om zo efficiënt mogelijk te lopen onder begeleiding van niemand minder dan onze Mattias. Mattias heeft meerdere (halve)marathons op zijn naam staan!

6 juli: Onze jaarlijkse "het seizoen is bijna voorbij" BBQ. Wederom op het scouting terrein. Het wordt zeker gezellig en aanhang is natuurlijk welkom.

19 juli t/m 1 september: Zomervakantie! Check spond of er een training is!

 


Deel deze blog