Doofvriendelijk Kickboksen

Kids & Junioren

Doofvriendelijk Kickboksen voor jongeren

We kunnen inmiddels wel stellen dat onze doofvriendelijke trainingen een stevige vorm hebben.  Het is fijn dat we met een paar kleine aanpassingen onze Happy Body werkwijze ook doofvriendelijk kunnen toepassen. 

Wij staan voor (leren) kickboksen in een gezellige, respectvolle, veilige sfeer. Dat houdt in dat we niet op elkaar inslaan of elkaar pijn willen doen. Het betekent juist wél dat we onszelf en elkaar uitdagen met technieken, combinaties en conditie-oefeningen. Dat we rekening houden met anderen en weten dat de ander dit ook met ons doet.

En nu zijn we klaar voor de volgende stap: doofvriendelijke trainingen voor de jeugd van 12-16 jaar. Onze jeugdlessen zien er in de basis net zo uit als de lessen voor volwassenen.

Elke training starten we met een warming up, dan oefenen we een aantal technieken en combinaties van technieken. Vervolgens is het tijd voor de cardio: we passen de basistechnieken dan zo toe dat je hartslag even goed omhoog gaat. We ronden af met buikspieren en core-oefeningen, want bij het kickboksen is een stevige core heel belangrijk. Dat is trouwens niet alleen op de mat fijn: je merkt dat je steviger staat, beter rechtop kunt blijven zitten en je houding verbetert.

Bij 8 aanmeldingen gaan we van start. Dus ben je enthousiast? Meld je direct aan via het contactformulier. En geef het door aan anderen die het misschien ook een keer willen proberen zodat de groep snel groot genoeg is. Zodra wij genoeg aanmeldingen hebben kan er een groep starten!

Wil je meer weten over Doofvriendelijk Kickboksen?
Neem contact op