Kickboksen Advanced

Kickboksen Advanced

Steeds meer mensen vinden hun weg naar het kickboksen. En niet voor niets: het is een uitdagende sport die je op heel veel niveaus en manieren kunt beoefenen.

In een goede kickbokstraining worden techniek, kracht, lenigheid, respect en discipline gecombineerd met een full body work-out. En wees gerust: het doel is nooit om elkaar pijn te doen. Integendeel, vechtsporten brengen juist heel veel respect met zich mee.

Onze trainingen kenmerken zich door een positieve, veilige, respectvolle, gezellige sfeer waar iedereen wordt uitgenodigd (en uitgedaagd!) om op zijn of haar eigen niveau te komen trainen.

De advanced kickbokstraining duurt 1,5 uur waarbij we na een goede warming up veel aandacht bieden voor technieken en combinaties. Het gaat hier om de meer gevorderde combinaties en technieken. We eindigen met buikspieren en een cooling down/rustig rekken en strekken. Iedereen is welkom om op zijn of haar eigen niveau te komen trainen. Je hoeft echt geen (goede) conditie te hebben, die bouw je gaandeweg wel op.

Kenmerken

  • Combinaties van basistechnieken
  • Complexe combinaties
  • Hoog tempo

 

Wil je meer weten over de advanced trainingen?
Neem contact op