Extra les op woensdagochtend

Datum: 1-5-2024

Wij hebben fantastisch nieuws! Vanaf woensdag 29 mei starten we met een nieuwe kickboksles op de woensdagochtend. Deze les is ontworpen voor mensen die graag in de ochtend sporten en/of ouders die net hun kinderen naar school hebben gebracht en graag wat tijd voor zichzelf willen nemen. Het is de perfecte gelegenheid om even aan jezelf te werken, je energieker te voelen en je dag met een frisse, krachtige start te beginnen.

Kickboksen is niet alleen een geweldige manier om in vorm te komen, maar het helpt ook om stress te verminderen en zelfvertrouwen op te bouwen. Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus, dus of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen kan meedoen!

Hoewel de les ideaal is voor ouders, staat hij natuurlijk open voor iedereen die zin heeft in een energieke en uitdagende workout. Dus nodig je vrienden, buren en collega's uit om mee te doen terwijl je samen aan je gezondheid werkt.

Kom langs en ervaar hoe kickboksen je kan helpen om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden.

Wat kun je verwachten?

  • Leer de basisvaardigheden van het boksen
  • Train op eigen niveau en tempo
  • Onder begeleiding van een ervaren kickbokstrainer

Start fit je dag en probeer het uit! De inloop is om 08:45, waarbij we starten met een kopje koffie of thee. De boksles start om 09:00 tot 10:00.

 

Kijk gerust mee bij een boksles als je nog twijfelt, het rooster is hier te vinden.


Deel deze blog